MY BABY

Tuesday, May 31, 2011

admirer you friend*

hahaha xD
aku ni tak abes-2 nak admirer orang kan ? ntah-2 orang yang aku admirer tuh benci aku . HAHA .

 okay now i'ts all about him (: budak comel F3 . bila dengan kau aku selalu ketawa and happy jea . kay (!) sekarang kau macam ni . takut nanti dah lama-2 kau berubahh pulak kan . LELAKI . biasa lha KAN ?? :p
hope kau tak macam tu kay chob ? xD
okay aku mengaku yang aku baru kenal kau . tapi , spanjang 3hari kau gn aku . i feel good ~ haha . SERIOUS LAA (~) hum . aku harap bukan 3hari je (':


tadi aku baru topup .. then , aku text dye dalam 12lebeyh . tapi tak reply . err . (mybe he sleep already) . then aku decide lha nak hilangkan rasa bored dgn SKYPE n YOUTUBE and WC with si comel PUTERI SYAMIMI <3. tengah syok WC tiba-2 HP sony ericsson bergetarrr~ (silent mode). i open it , got mcg from ****D ***
haha xD sukasuka (!) sebab baru first time nak mcg gn dye . haha .(lame-2 nanti mesti bosan :p) i hope not (':

okay , kau kan selalu baca blog aku kan ?

mesti kau terasa apa yang aku taip ni kan ;P
haha . (perasan :D)

dah-2 i want to sleep :) esok nak hang gn balaci-2 aku xD
lama tak jumpa ouh ;O haha .

kbaii .
(kisah mcg-2 tuh ta boleh cerita panjang-2 ;p)


*HUG YOU CHOBIE MARUKO CHAN*